Trines matblogg har jeg lenket til før. Jeg liker de enkle oppskriftene hennes og prøver meg frem med å lage det hun lager. Lørdagsmiddagen her i går ble derfor laks med mangosalsa. Salsaen lagde jeg ikke så veldig sterk, men det kan man jo variere etter smak.
Til to personer:
- 1/2 stor mango
- 1 liten rød paprika
- 1 avocado
- 1 liten rød chili (mild)
- 1 vårløk
- 1/2 rødløk
- ca 3 ss frisk koriander – grovt hakket
- 1 ss honning
- 1 ss olivenolje
- 1 ss sitronsaft
- salt og pepper
Finhakk chilien. Skjær alt det andre i terninger. Bland alt i en bolle. Rør sammen honning, sitron og olje og ha dette over salsaen. La den stå litt før den serveres.
Stek lakseskiver og kok ris. Server maten med litt soyasaus.
Legg igjen en kommentar