Travle hverdager betyr enkle middager. Og nå som mor er nyoperert, må det bli noe som kan lages i forveien. Og som ikke er veldig tidkrevende eller tungt. Så i dag ble det en pølseform. Bestående av hjemmelaget potetmos, gulrøtter, vårløk og middagspølse. Og det ble tommel opp fra gutta boys!
Til fire voksne:
- 5 store poteter
- 2 dl melk
- 1 ss smør
- salt, pepper, muskatnøtt
- 3 gulrøtter i små skiver
- 3 middagspølser i skiver
- 1 vårløk
- revet ost
- oregano
Kok potetene i biter. Mos dem sammen med melk, smør og krydder. Kok opp gulrøttene.
Legg potetmos i en ildfast form. Legg så på gulrot og vårløk. Dekk det hele med pølseskiver. Strø over revet ost og oregano, og gratiner i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter. Osten må bli litt gylden.
Legg igjen en kommentar