Nok en tirsdag – nok en italiensk rett. Nå var det minestronesuppa sin tur. Basisen i denne suppa er tomater og kjøttkraft. Og så kan man variere noe på resten. Min variant inneholder bacon, pasta, squash, hvite bønner og løk. Den er ikke særlig sterk, for den skal kunne spises av barn.
Til fire voksne:
- 2 l vann
- 2 ss olje
- 1 pakke smårettbacon
- 2 laubærblader
- 1 buljongterning
- 1 liten squash i biter
- 1 løk i små biter
- 2 gulrøtter i små biter
- 1 hvitløk, finhakket
- 1 boks hakkede tomater
- 1 boks hvite bønner
- 200 gr pasta (minispagetti)
- litt sitronsaft
- salg og pepper
Bruk en stor kaserolle. Fres bacon i olje. Tilsett hvitløk, og la løken bli blank. Ha i vann, buljong, laubærblader, grønnsaker og løk. La dette koke ca 10 minutter. Ha så i pasta, tomater og hvite bønner. Kok fem minutter til. Smak til med sitron, salt og pepper.
Server gjerne med godt brød til.
Legg igjen en kommentar