Noen ganger blir middagen laget utfra det kjøleskapet har å tilby. I dag var en sånn dag. Både jeg og Mannen med bart hadde lyst på pizza. I kjølepskapet lå det en pakke med italienske pølser. Som egentlig var ment som grillmat. Men som nå fikk et nytt liv. Pizzaen ble enkel, smakfull og veldig god! Tommel opp!
Deig:
- 4 dl hvetemel
- 1,5 dl vann
- 25 gr gjær
- 1 ts salt
Elt sammen deigen. La den heve til dobbel størrelse.
Fyll:
- 3 italienske pølser
- 2 ss tacosaus
- 2 ss kethup
- 4 ss vann
- 2 ss barbequesaus
- en liten neve frisk oregano
- salt og pepper
- 200 gr revet jarlsbergost
Skjær pølsene i skiver (etter at du har fjernet skinnet), og stek dem i panne. Tilsett alle ingrediensene og la fyllet koke opp. Kjevle ut deigen på en smurt stekeplate, legg fyllet på og strø over osten.
Stek på 200 grader i ca 25 minutter.
Legg igjen en kommentar