For en stund siden smakte jeg en form fra en av disse ferdigmatprodusentene. Den inneholdt laks, pasta og grønnsaker. I hvit saus. Og den smakte for så vidt greit nok. Men jeg ville lage min egen. Så her er min variant. Jeg kokte pastaen og gulrøttene litt på forhånd, men laksen og brokkolien var rå da forma gikk inn i ovnen.
Til to-tre personer:
- 2 laksefiléter i terninger
- 1 liten brokkoli i små bunter
- 1 gulrot i biter
- 50 gr penne pasta
- revet ost
Saus:
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 2 1/2dl melk
- 1 ts Cemo fiskekrydder
- 1 ts salt
Kok gulrot og pasta ca fem minutter. Legg laks, pasta og grønnsakene i en ildfast form. Hell sausen over. Strø over litt revet ost.
Gratinér i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Laget denne i dag.
Det var kjempe godt og så enkelt.
Jeg brukte blomkål i tillegg.
Hvorfor kjøpe frosne form, når man lager den selv på 30 min 🙂
Takk for inspirasjon, håper det ikke gjør noe at jeg sprer det videre med min blogg.
Hei, Mona! Takk for hyggelig tilbakemelding!
Det er selvsagt helt i orden at du sprer videre, så lenge du linker til bloggen min;)
Hilsen Marte
Denne hadde vi til middag idag, hadde i blomkål også. Maten ble kjempegod og alle i familien likte den, dette vil vi lage flere ganger 🙂
Hei, Veronica!
Takk for tilbakemelding!
Her har dette blitt en fast rett. Mulig jeg må prøve meg blomkål neste gang 😉
Dette så kjempe godt ut! Fint at jeg har bloggen din når jeg trenger inspirasjon til middagslaging:-) Du er flink!
Takk! Den er veldig god – og enkel!